Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Citová vyhrála na MČR v aerobiku soutěž jednotlivkyň i družstev

O víkendu proběhlo v pražské aréně na Podvinném Mlýně mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku a fitness. Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz ho pořádal po dvouleté pauze způsobené pandemií covid-19. Hned dvě zlaté medaile vybojovala domácí jednička Adéla Citová.

Adéla Citová
zdroj: Amaze Media autor: Adam Litera

V nejprestižnější kategorii dospělých žen obhájila svou dominantní pozici Adéla Citová z Fitness Klubu Louny, která i přes ztížené podmínky a krátký čas přípravy předvedla životní výkon.

Na druhém místě skončila Viktorie Prokopová z Fitness Centra Báry a Hanky Šulcových. Bronz v královské kategorii získala Veronika Frantová z AEROBIC TEAMU Praha.

Špičkové sestavy na světové úrovni předvedli i závodníci v atraktivní kategorii Performance, kde zvítězil tým z Juniorského Fitness Klubu Louny se skladbou Soldiers! Jednou ze členek týmu byla i Citová.

Na druhém místě v této kategorii se umístil AEROBIC TEAM Praha se skladbou MOVIE STARS a bronz si domů veze tým AE klubu Lady Plzeň se skladbou Dvě tváře!

"Závody jsem si moc užila, atmosféra i organizace byly super. Jsem šťastná, že jsem titul dokázala obhájit a vyhrát i v kategorii Performance. Díky, že můžeme závodit," podělila se o své dojmy bezprostředně po skončení závodu Citová.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články