Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čeští in-line hokejisté vyhráli na MS i podruhé

Beroun - Čeští in-line hokejisté potvrdili i ve svém druhém vystoupení na mistrovství světa organizace FIRS v Berouně své vysoké ambice. Po úvodní výhře nad Italy dnes porazili svěřenci trenéra Jiřího Suhrady Španělsko vysoko 6:0. Své vystoupení v základní části uzavře český tým ve středu, kdy se od 18:10 utká o prvenství ve skupině B s Kanadou, jež zatím také nezaváhala. Přímý přenos utkání bude vysílat ČT4.

Český tým v úvodu přežil šance papírově slabšího soupeře a zásluhou branky Vozdeckého šel ve čtvrté minutě do vedení. Poté domácí několikrát podržel brankář Jirkův, na druhé straně orazítkoval Toman tyč. V 15. minutě už však přidal Loskot druhou trefu.

Když krátce před přestávkou přidali v krátkém sledu další branky Rachůnek se Šebkem a upravili tak stav již na 4:0 pro český výběr, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Španělé do druhé půle vystřídali gólmany, ale přesto do 25. minuty ještě dvakrát inkasovali, když se trefili Kameš a podruhé v utkání Loskot, čímž stanovili i konečné skóre.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští in-line hokejisté porazili Španělsko

Přibližně hodinu před středečním utkáním bude na stadionu vystavený pohár pro mistra světa, který v Německu vybojovali hokejisté, a bude k dispozici fanouškům.

Výsledky MS v in-line hokeji:

Skupina A:
Švýcarsko - Kolumbie 12:1 (5:1)
USA - Francie 1:2 (0:0).

Skupina B:
ČR - Španělsko 6:0 (4:0)
Branky: 19. a 25. Šebek, 4. Vozdecký, 15. Loskot, 19. Rachůnek, 23. Kameš.
Kanada - Itálie 6:4 (4:1).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články