Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čeští hokejbaloví junioři na začátek MS deklasovali Švýcarsko 11:0

Písek - Čeští hokejbaloví junioři začali mistrovství světa ve famózním stylu. Hned na začátek si poradili s tradičně nepříjemným Švýcarskem, které rozstříleli 11:0. Útočník Danko Deveri k výhře pomohl čtyřmi góly.

Čeští hokejbaloví junioři slaví
zdroj: ČT4

Pokud v těchto dnech v Písku nebo Strakonicích potkáte muže v turbanu, tak vězte, že je to člen indické hokejbalové federace a šéf rozhodčích na juniorském mistrovství světa, kam se sjelo 16 reprezentací. Naši reprezentanti začali mistrovství výborně a Švýcarsko, se kterým se obvykle české výběry trápí, přehráli jasně 11:0.

"Všichni jsme se na to těšili, absolvovali jsme spoustu přípravných kempů, a když jsme vešli do utkání, byli jsme trochu nervózní," přiznal útočník Danko Deveri, který Švýcarům nastřílel čtyři góly.

"Naštěstí ve druhé třetině jsme přidali další góly, zklidnili jsme to na hokejce a druhá polovina zápasu pak v podstatě byla v naší režii," dodal Deveri.

Kromě soutěžního juniorského zápasu se také v Písku sehrálo exhibiční utkání hráčů do čtrnácti let, ve kterém česká reprezentace porazila Slovensko 6:1. Proti našemu východnímu sousedovi také dnes v 17:30 bude pokračovat v šampionátu česká dvacítka.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články