Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA 2023/2024

Čeští hokejbalisté v přípravě na MS zvládli odvetu se Švýcarskem

Plzeň ‒ Česká hokejbalová reprezentace absolvuje poslední herní soustředění před mistrovstvím světa, které v červnu hostí Pardubice. V rámci přípravy zdolali čeští reprezentanti i v druhém vzájemném utkání Švýcarsko 3:2. Během soustředění Plzně prověří svěřence Drahomíra Kadlece ještě uřadující světoví šampioni ze Slovenska.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští hokejbalisté porazili Švýcary 3:2

Švýcaři měli v nohách o jeden zápas víc a v utkání také od začátku působili unavenějším dojmem než domácí celek. Češi se tak oproti prvnímu vzájemnému zápasu, kdy se na soupeře dotahovali, brzy dostali do vedení. Po gólech Wróbela a Fejfara zvyšoval na 3:1 v přesilovce pět na tři Petr Filip. Svěřenci Drahomíra Kadlece přestříleli Švýcary 37:11 a vyhráli 3:2.

"Já to pořád beru jako zimní přípravu, protože jsme zatím v extralize odehráli jedno kolo. Hodnotím to kladně, člověk si zahraje super hokejbal na nejvyšší úrovni," okomentoval přípravu reprezentace český obránce Jan Pospíšil. Soustředění čeští hokejbalisté zakončí utkáním s úřadujícími světovými šampiony ze Slovenska.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články