Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Českým singlkanoistům se v semifinále dařilo

Praha - Hned dva čeští singlkanoisté se dostali v semifinále závodu světového poháru mezi trojici nejlepších a pohodlně tak postoupili do finále. Z vítězství se radoval Vítězslav Gebas a na třetím místě skončil v semifinále Stanislav Ježek.

Vítězslav Gebas předvedl velmi čistou a rychlou semifinálovou jízdu. Na trati nezaznamenal žádný dotek a s časem 94,82 zvítězil.

Jan Mašek do finálové desítky nepronikl.

Stejný počet zastoupení ve finále bude mít Česká republika v kategorii kajakářů. Na čtvrtém místě skončil Vavřinec Hradilek, který sice zajel nejrychlejší čas (90,27), ale dotkl se jedné branky, což znamenalo odsun na čtvrtou příčku. O jednu příčku za stříbrným medailistou z her v Londýně skončil Luboš Hilgert. Ten jel svou jízdu čistě, ale v závěru zlomil pádlo. Navzdory tomu do cíle dorazil a čas 92,27 mu stačil na pátou pozizi. Vít Přindiš a Jan Vondra do finále nepronikli.

V neolympijské disciplíně kanoistek se mezi desítku nejlepších dostaly všechny tři reprezentantky - pátá Monika Jančová, šestá Anna Kašparová i sedmá Kateřina Hošková.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články