Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Českému pozemnímu hokeji vládne Slavia. Titul slaví muži i ženy

Praha – Že v českém prostředí nemají konkurenci, opět potvrdili pozemní hokejisté a hokejistky pražské Slavie. Oba týmy obhájily halový mistrovský titul, když ve finále zdolaly Rakovník, muži po přetahované 5:3, ženy jednoznačně 7:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Českému pozemnímu hokeji vládne Slavia. Titul slaví muži i ženy

Hokejisté Slavie Praha v letošní sezoně neprohráli ani jeden zápas. I finále rozehráli lépe a už po sedmi minutách a trefě Jakuba Kyndla vedli 3:0. Jenže Rakovník utkání zdramatizoval a když se prosadil Michal Gregor, bylo srovnáno. Dramatický souboj rozhodl až dvě minuty před koncem Martin Capouch. Slávisté pak přidali ještě jednu branku.

"Byl to poctivý výkon. Naplno jsme trénovali, k těm zápasům jsme přistupovali zodpovědně, takže si myslím, že i za výkon v základní části jsme si to zasloužili," řekl po vítězství David Vacek, hráč Slavie.

Bez jediné prohry prošly sezonou i slávistické hokejistky. Ve finále porazily Rakovník i díky hattricku kapitánky Adély Bížové a halový titul vyhrály už popáté za sebou. "Zápasy s Rakovníkem jsou vždycky kvalitní a vyhecované, takže jsem nečekala, že to bude tak jednoduché," zhodnotila Bížová.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články