Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Češi se blýskli na Dolomitenmannu

Vídeň - Letošní populární Dolomitenmann, tradiční závod extrémních štafet v Rakousku, se českým reprezentantům vydařil. V kategorii profesionálů obsadili třetí místo a mezi amatéry dokonce vyhráli. Profesionální štafetu českého týmu Alpine Pro rozbíhal do dvou a půl kilometrové nadmořské výšky bronzový medailista z Vancouveru Jiří Magál, začal skvěle a ostatní pokračovali. Třeba paraglidista Jan Škrábálek. Oba se společně s kajakářem Mrůzkem a bikerem Novotným v cíli radovali ze třetího místa. Záznam letošního Dolomitenmanna sledujte v pátek od 22:30 na Čtyřce.

Dolomitenmann
zdroj: ČT4

Ještě lépe si mezi amatéry vedl jiný český tým Odlo Gigasport, kajakář a bývalý olympionik Ondřej Raab byl nejlepší ve své kategorii, jeho týmový kolega biker Kristián Hynek pak svůj úsek vyhrál na celé čáře. Oba s kolegy Dlabajou a Vackem slavili vítězství.

"Kluci to parádně rozjeli, takže jsem to přebíral jako první v amatérské kategorii. Ležela na mně poměrně velká zodpovědnost, ale na druhou stranu jsem si věřil, že za mnou by snad neměl být žádný cyklistika, který by mohl jet rychleji než já," řekl nejlepší biker závodu Dolomitenmann 2011 Kristián Hynek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články