Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Brňany spasil proti Olomouci gól ze samotného závěru a slaví první výhru

Po nepovedeném prvním kole se obhájce titulu superligy malého fotbalu z Brna vrátil na vítěznou vlnu. Jihomoravané se ale na první triumf v sezoně pořádně nadřeli. Proti Olomouci museli obracet nepříznivý stav 0:2, což se jim povedlo díky skvělému závěru. Výhru 3:2 trefil v poslední minutě Tomáš Pospiš.

Hráči malé kopané z Brna
zdroj: malyfotbal.cz

Brňané v prvním kole i kvůli celé řadě absencí prohráli 0:3 v prestižním souboji s Prahou a v druhém soutěžním zápase si tak chtěli spravit chuť.

Obhájci celkového vítězství to však dlouho drhlo také proti Olomouci, která na jih Moravy dorazila naladěná triumfem nad Mostem. Domácí vůbec nezachytili začátek a po brankách Antonína Čecha a Pavla Kryla už po dvanácti minutách prohrávali 0:2.

Brno na rychlé dvě branky dlouho nedokázalo odpovědět a útočné snahy domácích často končily na obraně Hanáků nebo chybnou přihrávkou.

Na branku hráči v červených dresech proto čekali až do devětačtyřicáté minuty, kdy se trefil David Macko. A tento gól odstartoval velký obrat. O chvíli později vyrovnal Stanislav Lerch a když už to vypadalo na dělbu bodů, pár sekund před koncem základní hrací doby se přesně mezi tři tyče trefil Tomáš Pospiš.

Brňané si pak už vedení pohlídali a mohli slavit zisk prvních tří bodů v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Brňané otočili v lize malého fotbalu duel s Olomoucí

Hlavní zprávy

Nejčtenější články