Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bojovnice Pudilová končila zápas v UFC se Ševčenkovou v bezvědomí

Zase to nedopadlo. Jediná Češka v elitní soutěži smíšených bojových umění Lucie Pudilová prohrála v UFC potřetí za sebou. Na galavečeru v americkém Newarku podlehla Antonině Ševčenkové z Kyrgyzstánu, která ji ve druhém kole uškrtila až do bezvědomí. Pro pětadvacetiletou zápasnici to byla čtvrtá porážka v UFC, výhry má dvě.

Lucie Pudilová a Antonina Ševčenková
zdroj: ČTK/AP autor: Frank Franklin II

Pudilová byla aktivní a v prvním kole soupeřce loktem způsobila tržnou ránu na obočí. Ke konci první pětiminutovky ji ale Ševčenková dostala do armbaru, tedy páky na ruku, ze které se ještě česká bojovnice zvládla dostat.

Jenže ve druhém kole příbramská rodačka narazila. Povedlo se jí sice dostat Ševčenkovou na zem, tam si ale nepohlídala krk, čehož soupeřka okamžitě využila. Pudilová se z nepříjemné pozice snažila do poslední chvíle dostat, ale to se jí už nepovedlo.

Jelikož se odklepáním nehodlala vzdát, ukončil rozhodčí duel až v době, kdy byla Češka v bezvědomí. Starší sestra šampionky UFC Valentiny Ševčenkové tak Pudilové uštědřila první porážku před ukončením časového limitu.

Pudilová se v největší organizaci MMA na světě představila poprvé od únorového galavečeru v Praze, kde prohrála na body s Američanku Liz Carmoucheovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články