Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Čeští olympionici zavítají v úterý na Lipno. Hned po příletu z Ria

Lipno nad Vltavou - V úterý se Olympijský park Rio-Lipno stane prvním místem v České republice, kde se s veřejností setkají čeští olympionici vracející se z Her v Riu. Mezi více než 30 sportovci nebude chybět ani zlatý medailista Lukáš Krpálek a bronzoví Jiří Prskavec a Ondřej Synek. I přes zranění v obličeji navštíví park tenistka Andrea Hlaváčková, semifinalistka olympijské čtyřhry.

Lukáš Krpálek
zdroj: Reuters autor: Stojan Nenov

Úterní program olympioniků v Olympijském parku Rio-Lipno začne přesně v poledne v živém vysílání studia České televize, poté je v parku přivítá předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval, hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola a náčelník Generálního štábu Josef Bečvář.

Od 14:30 zavítají čeští reprezentanti na jednotlivá sportoviště. Zde si s nimi budou moci fanoušci zasportovat nebo získat podpis. Jiří Prskavec navštíví vodácký areál v Loučovicích, Ondřej Synek sportoviště v Přední Výtoni, Mirka Topinková Knapková se podívá na atletický areál ve Frymburku.

Další olympionici se představí v srdci parku v Lipně nad Vltavou. V pingpongové aréně si zahraje Lubomír Jančařík, Dimitrij Prokopcov, Iveta Vacenovská a Hana Matelová, ve sportovní hale Adéla Bruns, Libuše Jahodová, Filip Nepejchal, Nikola Mazurová, Jiří Beran, Alexander Choupenitch a Pavel Petřikov.

U bazénu budou moci fanoušci potkat Pavla Janečka, Barboru Seemanovou, Lucii Svěcenou a Barboru Závadovou. U půjčovny lodí na pláži budou rozdávat podpisy vodní slalomáři Kateřina Kudějová, Jonáš Kašpar, Marek Šindler a Vítězslav Gebas. Stanoviště Sazka olympijského víceboje navštíví veslaři Lenka Antošová, Kristýna Fleissnerová, Lukáš Helešic, Jiří Kopáč, Jakub Podrazil a Ondřej Vetešník.

Program olympioniků vyvrcholí v 16:30 na hlavním pódiu v Lipně nad Vltavou.  

Během zhruba hodinového programu budou sportovci odpovídat na dotazy fanoušků a novinářů.

Zdroj
ČOV

Hlavní zprávy

Nejčtenější články