Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Příhoda může přijít o Tokio. Opustil stáj s koněm, s nímž se kvalifikoval

Jezdec Miloslav Příhoda může přijít o účast na olympijských hrách v Tokiu, kam se kvalifikoval ve všestrannosti s valachem Ferreolusem. Nyní však náhle skončil ve stájích Flamenco Sloupno a se svým dosavadním koněm už zřejmě jezdit nebude, pokud mu to neumožní investor, který by získal alespoň poloviční vlastnický podíl Ferreoluse.

Jezdec Miloslav Příhoda s cenou v kategorii Všestrannost za rok 2019
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Informaci přinesl server jezdci.cz. S majitelem stáje Flamenco Sloupno Romanem Vobořilem se Příhoda domluvil na ukončení spolupráce kvůli vzájemným neshodám.

"Každý má trošičku jiný pohled a priority, což se občas u dlouhodobých spoluprací stává. Nicméně jsem velmi hrdý na všechno, co jsme během těch šesti let dokázali vybudovat, vyhrát a jaké koně se nám podařilo vychovat," uvedl nejlepší český jezdec ve všestrannosti.

"Bohužel s ukončením spolupráce se váže i pro mě velmi smutná zpráva. A to konec příběhu mezi mnou a Ferreolusem, který je od dnešního dne uveden na trh. Je to nejlepší parťák, kterého jsem kdy měl možnost mít. Avšak někdy člověk míní a život mění. Mrzí mě to, ale snad není všem dnům konec," konstatoval Příhoda, který je padesátiprocentním vlastníkem koně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články