Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Paulovi si s Australany poradili a slaví svůj druhý triumf v olympijském turnaji

Manželé Paulovi se vrátili na vítěznou vlnu a přidali v olympijském turnaji svůj druhý triumf. České duo získalo už v úvodu utkání s Australany značnou výhodu, a nakonec zvítězilo přesvědčivě 8:2 už po sedmém endu. V dalším duelu čekají na Paulovy soupeři z Itálie. 

Proti Australanům Tahli Gillové a Deanu Hewittovi čeští curleři dominovali. Po třech endech i díky třem bodům z druhého vedli 5:0. Předvedli několik povedených hodů a duel ukončili předčasně.

"Líp jsme přečetli led a podařilo se nám dobře zajíždět," řekl trenér Jakub Bareš Radiožurnálu. "Proti Švédsku jsme se rozehráli, získali sebedůvěru a teď jsme to potvrdili. Tohle je naše standardní hra," uvedla Paulová.

V pátek čekají českou dvojici Italové, kteří mají na kontě dvě výhry. Po základní části postoupí čtyři z deseti párů v soutěži do semifinále, finále je na pořadu v úterý 8. února.

Smíšené dvojice - základní skupina:

ČR - Austrálie 8:2, Itálie - USA 8:4, Británie - Kanada 6:4, Čína - Austrálie 6:5, Itálie - Švýcarsko 8:7, Norsko - USA 11:6, Kanada - Norsko 7:6, Švýcarsko - Británie 8:7, Švédsko - Čína 7:6.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články