Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vonnová se chystá na sjezd a čelí kritice na sociálních sítích

Sociální sítě mají velké možnosti, mohou pomoci, ale také zkomplikovat život. O tom se nyní přesvědčuje i americká hvězda sjezdového lyžování Lindsey Vonnová na zimních olympijských hrách v Koreji. Kritiku nespokojených fanoušků se však snaží přehlížet.

Lindsey Vonnová
zdroj: ČTK/AP autor: J. David Ake

Vonnová, královna rychlostních disciplín, měla před Hrami formu jako hrom a chtěla zlato. Jenže první start jí nevyšel. V super-G skončila šestá. A twitterový účet jí začaly plnit nenávistné příspěvky. "Chtějí mě porazit, ale já se nedám. Nesrazí mě to dolů," přinesl její vyjádření web USA Today.

Většina kritiků sjezdařce vyčítá, to co řekla televizi CNN, že kdyby byla jako vítězka pozvána prezidentem Trumpem do Bílého domu, odmítla by. "Chci reprezentovat dobře naši zemi a takových lidí ve vedení USA moc není," dodala.

Nyní si Vonnová, která v první tréninku na sjezd zajela nejlepší čas a ve druhém tréninku třetí, o kriticích řekla, že jsou to lidé skrytí za počítači. "Napíšou cokoli, ale nejdůležitější je, že mám dobrý čas a jsem ráda, že jsem na olympiádě. Mám tu rodinu, která mě miluje. Je jasné, že jsou i ti, kteří mě nenávidí a doufají, že skočím z útesu a umřu. Ale to já neudělám," dodala s tím, že bere věci, jak jdou, a některým urážkám se může jen smát.

Vonnové krajanka Mikaela Shiffrinová, která v Pchjongčchangu vyhrála obří slalom, ale ve slalomu skončila čtvrtá, řeší podobné věci po svém. Na nějaký čas sociální sítě vynechala, aby se mohla soustředit jen sama na sebe poté, co jí nevyšly poslední závody před ZOH.

Zdroj
usatoday.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články