Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Svět motorů

V neděli budeme na kurtu jezdit a snad se nám bude dařit, hlásí Muchová s Noskovou

Šanci získat olympijskou medaili ze čtyřhry si Karolína Muchová a Linda Nosková rozhodně nechtějí nechat ujít. Po páteční semifinálové porážce s Italkami Sarou Erraniovou a Jasmine Paoliniovou proto upínají naděje k nedělnímu zápasu o třetí místo. Před ním budou mít v sobotu volný den, první v nabitém programu turnaje v Paříži.

Karolína Muchová (vlevo) a Linda Nosková na Hrách v Paříži
zdroj: REUTERS autor: Violeta Santos Moura

"Jsme tady celý týden a teď jsme se dostaly do prekérní situace, že nám nezbývá než vyhrát, ale v neděli budeme na kurtu jezdit a snad se nám bude dařit," řekla rezolutně Muchová.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Závěr utkání Muchová/Nosková – Erraniová/Paoliniová
Dostupnost videa skončí: 05.08.2024 13:45

Proti drobnějším, ale sehranějším Italkám, které byly letos na stejných dvorcích ve finále Roland Garros, se nedokázaly prosadit na returnu.

"Když se podívám zpátky, tak od Erraniové to lítá dvacet kilometrů za hodinu a my jsme ji nebyly schopné brejknout. Na druhou stranu to měly velmi dobře takticky zvládnuté. Nehrají spolu poprvé a ví, jak tyhle situace hrát," uvedla Muchová.

Po utkání kousala zklamání. "Šly jsme do toho s tím, že máme šanci vyhrát. Každá prohra bolí, olympijská o to víc," pokračovala rodačka z Olomouce.

Při mečbolu na ni Erraniová vytáhla podání spodem. "Myslím si, že bych měla být ready na všechno při returnu. Popravdě, úplně jsem to nečekala. Nezahrála jsem z toho nejlíp. Takže to bylo šokující," doplnila.

Erraniová úřadovala i na síti. "Má na tom trochu aktivnějším tenisu na síti založenou svoji hru. Aspoň tu deblovou. Takže bylo jasné, že to bude zkoušet. Měly takovou taktiku od začátku. My jsme na to úplně nenašly recept," dodala na její adresu Nosková.

S Muchovou budou mít v sobotu poprvé na turnaji volný den. Rády by toho využily a podívaly se i na jiné sporty s českou účastí.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články