Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Muchovou čeká v sobotu tenisový dvojboj, hrát by měli i Macháč a Krejčíková se Siniakovou

Tomáš Macháč a Karolína Muchová by měli v sobotu odehrát první kolo dvouhry na olympijském turnaji. Muchová by měla hned v úvodní den programu v Paříži nastoupit také do čtyřhry, kde by se měly představit i obhájkyně olympijského zlata Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou. Je otázkou, kolik se z něj v sobotu odehraje, protože předpověď počasí slibuje déšť. Všichni čeští hráči jsou nasazeni na kurty bez zastřešení.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Tenis se hraje na OH na antuce podruhé v historii, za Česko začne Muchová
Dostupnost videa skončí: 29.07.2024 20:53

Jako první z nich by se měla na pařížské antuce představit loňská finalistka zdejšího Roland Garros Muchová, jejíž duel s Kanaďankou Leylah Fernandezovou je naplánovaný jako první na kurtu číslo devět.

Macháč a jeho deblový parťák Čang Č'-čen by se tentokrát na opačných stranách kurtu měli představit jako třetí na osmičce.

Třetí duely v pořadí mají na svých kurtech naplánované i oba české páry v ženské čtyřhře. Šampionky z Tokia Krejčíková a Siniaková by měly nastoupit hned druhý den po pátečním finále turnaje WTA v Praze.

Určitě se uskuteční program na centrálním dvorci Philippa Chatriera, který má zatahovací střechu.

Nejdříve nastoupí světová jednička Iga Šwiateková proti Rumunce Irině-Camelii Beguové a po ní odehraje čtyřiadvacetinásobný grandslamový šampion Novak Djokovič zápas s Australanem Matthewem Ebdenem.

Do večerního programu pořadatelé naplánovali první zápas hvězdného španělského deblového páru Carlos Alcaraz, Rafael Nadal a duel dvou někdejších grandslamových šampionek mezi Naomi Ósakaovou a Angelique Kerberovou.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články