Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportfilm festivalové ozvěny 2024

Mol a Sörum pod Eiffelovkou opět kralovali a udělali další krok za obhajobou

Olympijský turnaj beachvolejbalistů dospěl do čtvrtfinálové fáze a roli favoritů potvrdili obhájci titulu Anders Mol s Christianem Sörumem z Norska, kteří zametli se španělskou dvojicí Pablo Herrera – Adrián Gavira 21:16 a 21:17. O postup do finále si ve čtvrtek zahrají s německým párem Nils Ehlers – Clemens Wickler. Ve druhém semifinále nastoupí Tijan Janko s Cherifem Younoussem z Kataru proti Davidu Ahmanovi s Jonatanem Hellvigem ze Švédska.

Anders Mol a Christian Sörum z Norska na Hrách v Paříži
zdroj: REUTERS autor: Esa Alexander

Mol se Sörumem dominovali od úvodních servisů ve všech herních aspektech. Velezkušení Španělé s nimi drželi krok jen na začátku druhého setu, ale zdramatizovat duel nedokázali. V jedenáctém vzájemném měření sil utrpěli desátou porážku a museli skousnout vyřazení.

Naopak Norové zvítězili na ikonickém kurtu pod Eiffelovou věží i v pátém utkání bez ztráty setu a nadále živí šanci na druhé zlato z Her za sebou.      

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Závěr čtvrtfinále beachvolejbalistů Herrera/Gavira – Mol/Sörum
Dostupnost videa skončí: 10.08.2024 23:39

Mezi ženami si místenku mezi kvartetem nejlepších zajistil ve středu kanadský pár Melissa Humana-Paredesová – Brandie Wilkerson po skalpu španělské dvojice Daniela Álvarez Mendozová – Tania Morenová a Ana Patrícia s Dudou z Brazílie, které si ve dvou setech poradily s Anastasijí Samoilovou a Tīnou Graudinovou z Lotyšska.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články