Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

Hermannová a Štochlová nestačily na Kanaďanky a s Paříží se loučí na 17. místě

Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová se do osmifinále olympijského turnaje nedostaly. V předkole play-off podlehly kanadské dvojici Wilkersonová, Humana-Paredesová ve dvou setech 15:21, 12:21. Kanaďanky nastupovaly do utkání v pozici papírových favoritek a tu i potvrdily. Celé utkání držely pod kontrolou, nenechaly české hráčky nadechnout a ve druhém setu už jasně dominovaly. Štochlová s Hermannovou se loučí s olympijským turnajem na 17. místě. 

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Štochlová s Hermannovou nestačily na Kanaďanky
Dostupnost videa skončí: 06.08.2024 23:51

Kanaďanky v prvním setu utekly třemi body v řadě na 10:6, a přestože se Češky dokázaly přiblížit, jejich manko nakonec ještě narostlo.

Ve druhé sadě se Hermannová se Štochlovou dokázaly dostat z nepovedeného začátku, jenže za stavu 10:8 se nasazeným čtyřkám povedla šestibodová šňůra a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Hermannová se Štochlovou prohrály s ostřílenými Kanaďankami, jež ve skupině skončily po dvou porážkách nečekaně až třetí, i pátý vzájemný zápas, znovu bez získaného setu.

S bilancí jednoho vítězství a tří porážek vyrovnaly 17. místem dosud nejlepší výsledek Hermannové z Ria 2016, kde hrála stejně jako v Tokiu s Markétou Nausch Slukovou. Ta spolu s Kristýnou Kolocovou drží díky páté příčce z Londýna české maximum pod pěti kruhy.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články