Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jágr bude fandit tenistům ve Wimbledonu

Londýn - Český hokejový útočník Jaromír Jágr se aktivně účastnil čtyř zimních olympijských her. Do Londýna dorazil jako divák. Jeden z nejlepších českých hokejistů se chystá na tenis do Wimbledonu a také na basketbal.

Jaromír Jágr ve Studiu Londýn
zdroj: ČT24

"Půjdu se podívat na tenis, doufám, že bude dobré počasí a bude se hrát. Chtěl bych se podívat na basketbal, ten mám hodně rád. Chci jít i na americké družstvo, to hraje v úterý," řekl Jágr.

Nový útočník Dallasu zavzpomínal i na olympijské hry z Nagana. "Měli jsme ohromný štěstí. V bráně chytal Dominik Hašek, kterému nikdo nemohl dát gól. My jsme byli v každém zápase schopný dát alespoň jeden gól. Na takové věci se nikdy nezapomene, " vyprávěl Jágr.

Jaromír Jágr by se mohl objevit i na hrách v Soči. "V mých letech se dva roky dopředu koukat nedá. Já jsem rád, když se ráno vzbudím a jsem schopen vstát sám z postele," řekl český hokejový útočník. "Vše záleží na tom, jestli budu zdravý a jakou budu mít formu. Musel bych být opravdu dobrý a mít pocit, že jsem přínosem. Jinak bych se nikam necpal," dodal Jágr.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články