Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ME Maďarsko

Havel: Největší oslava byla ta včerejší

Praha - V rychlostní kanoistice získal český čtyřkajak olympijskou medaili po šestnácti letech. Naposledy pod pěti kruhy zářil Martin Doktor v Atlantě, kde dvakrát vyhrál. Čtyřkajak zajel na nedávném mistrovství republiky druhý nejlepší světový čas a příslušnost ke špičce potvrdil i na olympijských hrách v Londýně. Dnes česká bronzová posádka dorazila do České televize, aby v pořadu Profil ČT24 popsala své dojmy po příjezdu do České republiky a prozradila, co ji nyní čeká.

Trenér české posádky Martin Doktor popřál svým svěřencům před závodem hodně štěstí. Po závodě jim skočil do náruče a křičel: "Kluci zvládli jste to!" Tak vypadaly reakce trenéra těsně po závodě. A jak hry v Londýně prožívali kajakáři? "Lidé v Anglii byli super, hodně se fandilo a dokonce jsme věděli, že hodně lidí fandí i nám. Bylo to dobré. Hodně jsme si užívali atmosféru," řekl Lukáš Trefil.

Daniel Havel:

"Největší oslava byla ta včerejší. S rodinami a přáteli to chtělo zapít pořádně."

"Nyní nás čeká měsíční pauza, pak příprava na novou sezonu a nový olympijský cyklus," prozradil Jan Štěrba.

Daniel Havel:

"Mě nyní čeká svatba a přípravy na ni."

"Během podzimní a zimní přípravy trénujeme každý zvlášť. Všichni jsme zvyklí na trochu něco jiného, ale pak už budeme jezdit zase spolu," řekl Trefil. "Někdo zkusí jet i singla, někdo debla, ale na mistrovství Evropy se představíme zase v jednom čtyřkajaku," dodal Josef Dostál.

A kdo určuje u čtyřkajaku, kde bude kdo sedět? "Já se vejdu jen do třetí díry, která je největší. Takže já to mám jasné, " žertoval nejvyšší muž z posádky Dostál.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články