Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Vitězstvím na hustopečské rallye Pech snížil náskok Valouška

Hustopeče (Břeclavsko) - Václav Pech s produkčním Mitsubishi se stal vítězem Agrotec Rallye Hustopeče, čtvrtého podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Druhé místo obsadil lídr průběžného pořadí seriálu Pavel Valoušek startující s podporou továrního týmu Škoda, třetí byl úřadující domácí šampion Roman Kresta s Peugeotem. Pech vyhrál páteční etapu hustopečské soutěže a na prvním místě se udržel i v průběhu druhého dne. Vyhrál dnes totiž čtyři z šesti měřených testů. V cíli měl Pech na druhého Valouška náskok necelých devíti vteřin. Kresta, který jel stejně jako Valoušek se speciálem kategorie S2000, za nejrychlejším mužem asfaltové rallye mezi vinicemi na jihu Moravy zaostal o 28 vteřin.

Další piloti favorizované trojici nestačili. Čtvrtý Jaromír Tarabus zaostal za Pechem o dvě minuty, pátý Daniel Běhálek téměř o pět. Elitní šestici uzavřel Václav Arazim. Pátým dílem Mediasport MMČR bude Rallye Bohemia, která se v okolí Mladé Boleslavi uskuteční od 2. do 4. července.

"Je to úžasné, rallye se nám povedla od začátku až do konce. Vše jsme projeli bez chyby a i auto fungovalo perfektně," řekl Pech, který si pochvaloval výborný rozpis. Kvůli vysoké trávě podél tratě a nečistotám na cestách přitom nebyla navigace jednoduchá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články