Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Todt o Schumacherovi: Již brzy by mohl vést relativně normální život

Ženeva - Sedminásobný mistr světa formule 1 Michael Schumacher, který koncem loňského roku utrpěl po pádu na lyžích vážné zranění hlavy, by prý mohl brzy znovu vést normální život. Prohlásil to jeho přítel Jean Todt, bývalý šéf stáje Ferrari, který v minulém týdnu navštívil pětačtyřicetiletou německou legendu v Schumacherově domě u Ženevského jezera.

Ilustrační foto

"Bojuje, jeho stav se zlepšuje, což je velmi důležité. Stejně jako fakt, že může být doma se svou rodinou," řekl Todt televizní stanici RTL. "Dá se předpokládat, že již brzy bude moct vést relativně normální život. Formuli 1 už ale asi nikdy řídit nebude," uvedl současný šéf Mezinárodní automobilové federace, který během působení ve Ferrari slavil se Schumacherem pětkrát mistrovský titul.

Vítěz rekordních 91 Velkých cen byl před měsícem propuštěn z univerzitní kliniky v Lausanne do domácího ošetřování. Po pádu na sjezdovce v Méribelu podstoupil dvě operace mozku a byl dlouho udržován v umělém spánku, ze kterého jej lékaři probouzeli přes pět měsíců. O jeho zdravotním stavu nejsou žádné oficiální informace.

Zdroj
ČTK, RTL

Hlavní zprávy

Nejčtenější články