Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Stoprocentní Lacko. V závodech tahačů v Zolderu vyhrál všechny jízdy

Automobilový jezdec Adam Lacko ovládl závody tahačů v Zolderu. Na belgickém okruhu se o tomto víkendu měla konat akce seriálu mistrovství Evropy, která byla ale kvůli koronavirovým opatřením odložena na rok 2021. Řada účastníků seriálu v čele s obhájcem titulu Jochenem Hahnem z Německa se ale do Zolderu vydala a představila se v závodě, který byl součástí nizozemského šampionátu.

"Čtyři závody, čtyři výhry. Co více k tomu říct. Myslím si, že můžeme být spokojeni. Co jsme potřebovali vyzkoušet, to jsme vyzkoušeli. Vše fungovalo, za což děkuji celému týmu, a můžeme se těšit na další závody," uvedl Lacko, který se stejně jako celý tým Buggyra Zero Mileage Racing do Zolderu přesunul z Nogara, kde se minulý týden zapojil do francouzského mistrovství.

Vedle trojice Buggyry Lacko, Téo Calvet, Aliyyah Kolocová a Hahna v Zolderu startovali například i Antonio Albacete, Ryan Smith nebo Stefan Kursch. "Je velká škoda, že se Adamovi tyto body nepočítají do pořadí mistrovství Evropy, ale bohužel se promotér šampionátu nedohodl s organizátorem závodu v Zolderu. Skoro polovina startovního pole Evropy sem přesto přijela," řekl manažer Buggyry Jan Kalivoda.

Seriál ME by měl pokračovat v polovině října v Maďarsku.

Je nám líto, video expirovalo.
Čtyři závody, čtyři výhry. Lacko v Zolderu dominoval
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články