Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Salač zazářil během tréninku na VC Aragonie

Český motocyklista Filip Salač se před Velkou cenou Aragonie blýskl během tréninku. V kategorii Moto3 obsadil druhé a šesté místo, v kombinaci obou tréninků skončil sedmý. "Dnes byl super den," hodnotil výsledek.

Je nám líto, video expirovalo.
Salač byl v Aragonii v trénincích sedmý

Druhou příčku obsadil v dopoledním pomalejším tréninku, kdy s časem 1:59,195 nestačil pouze na Gabriela Rodriga. Za argentinským závodníkem člen stáje CarXpert Prüstel zaostal o 64 tisícin sekundy.

Ve druhé části Salač mírně zrychlil a zaznamenal výkon 1:59,156, který mu vynesl šestou příčku. Zvítězil Deniz Öncü z Turecka, na kterého devatenáctiletý český jezdec ztratil 227 tisícin sekundy.

"Nedělali jsme velké změny na motorce z prvního do druhého tréninku, to je fajn. Ještě je hodně prostoru pro zlepšení, ale jsem rád, že dokážu jet stabilní kola i sám," cenil si. "Hodně mě to baví, dlouho mě to nebavilo jako teď. S motorkou si hraji, je to asi trochu i kvůli tomu, že jsem měl v pondělí test v Brně na Yamaze R1, tedy objemu 1000 ccm. Jsem pozitivně naladěný, tým pracuje skvěle a už se těším na zítra," dodal Salač.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články