Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Pešek: Se sezonou jsem zatím spokojený

Praha - Možná až nad očekávání dobře si zatím v letošní sezoně vede český motocyklový reprezentant Lukáš Pešek. Třiadvacetiletý pilot je sice v průběžném pořadí mistrovství světa třídy do 250 ccm až dvanáctý, ale od pátého Itala Raffaela de Rosiho jej dělí jen sedm bodů. I díky tomu, že ze čtyř odjetých závodů byl dvakrát sedmý a i ve zbývajících startech bodoval.

"V téhle chvíli jsem sám se sebou spokojený, je to pozitivní. Startovní pole je vyrovnané, což vidí všichni, kteří závody sledují. Chtěl bych stabilně bojovat do desátého místa, a to se mi víceméně daří," uvedl Pešek na dnešní tiskové konferenci.

Pražský rodák absolvuje ve dvěstěpadesátkách druhou sezonu a pokrok je prý znát. "Cítím, že je to lepší než loni, ale pořád to není ono," řekl člen Auto Kelly - CP Grand Prix Racing týmu. 

Kdy bude vše ideální, to momentálně netuší. "Kdybych věděl, kdy to bude dobré, tak to řeknu. Člověk se učí celý život a někdy mu to sedne, jindy ne. Fanoušci jsou snad spokojeni už teď. Nikdo nečekal, že se tam budu motat vepředu už teď. Ať vydrží," pousmál se Pešek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články