Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nikodém zvýšil v Přerově své vedení

Petr Nikodém během autokrosového ME v Přerově navýšil svůj náskok v průběžném vedení v šampionátu. Domácí nadvládu potvrdil druhým místem Vít Nosálek.

Petr Nikodém v Přerově
zdroj: ČT24
Je nám líto, video expirovalo.
Nikodémovi v Přerově nikdo nestačil

V královské třídě Superbuggy se na start desetičlenného složení finálové jízdy postavilo hned šest českých reprezentantů. Z první řady nejlépe odstartoval lídr průběžného pořadí Petr Nikodém. Za ním se vyvezl Vít Nosálek, který se k autokrosu vrátil po delší pauze a dnes absolvoval první závod ME v královské třídě Superbuggy.

Oba čeští závodníci si dojeli pro umístění na stupních vítězů, kam je doprovodil Francouz Merciér. Petr Nikodém si tak posílil své postavení na čele průběžného pořadí ME.

Mistrovství Evropy v autokrosu v Přerově:

SuperBuggy: 1. Nikodém (ČR/CM Racing), 2. Nosálek (ČR/Alfa Racing), 3. Mercier (Fr./JVDC), 4. Antony (ČR/Alfa Racing), ...6. Enge (ČR/Marat), 7. Horák (ČR/FIA J), 8. Jordák (ČR/Alfa Racing).
Buggy1600: 1. Laubach (Něm./Peters), 2. Wibbeler (Něm./Alfa), 3. Vaculík, 4. Novotný (oba ČR/Alfa Racing), ...9. Kindl (ČR/Fast & Speed).
Junior Buggy: 1. Florián (ČR/Alfa Racing), 2. Feuillade (Fr./Alfa Racing), 3. Ottink (Niz./GRR), 4. Duřt, ...6. Pytlounová (oba ČR/Alfa Racing), 7. Svobodová, 8. Doubravová (obě ČR/Fast & Speed), 10. Duřt (oba ČR/Alfa Racing).


Hlavní zprávy

Nejčtenější články