Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Navigátor Gross je po nehodě ve vážném, nikoliv však kritickém stavu

Praha - Zdravotní stav Petra Grosse, jenž se zranil při nedělní Rallye Krkonoše, je podle prohlášení jeho týmu vážný, nikoliv ale kritický. Zkušený navigátor, který je po tragické nehodě hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové, je kvůli otoku mozku udržován v umělém spánku.

Sport
zdroj: ČT4

"Jak všichni víte, k vítězství potřebujete mít super tým, zkušenosti, štěstí a spoustu energie. Petr toto vše ve své závodní kariéře má a vždy dokazoval, že je velký bojovník," uvedli zástupci týmu Adell Mogul racing.

Nedělní havárii na krkonošské rallye nepřežil jezdec Miloš Vágner, společně s Grossem startovali s vozem Škoda Fabia S2000. Vágner s Grossem havarovali asi kilometr po startu druhé rychlostní zkoušky, která vedla po asfaltové silnici z Debrného směrem na Mostek. Organizátoři po nehodě soutěž ukončili.

Grosse lékaři umístili na kliniku anesteziologie a resuscitace hradecké fakultní nemocnice. "Utrpěl velmi vážná poranění hlavy a mozku," řekl náměstek pro lékařskou péči hradecké nemocnice Zdeněk Tušl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články