Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Omlouvám se, ale nemělo smysl pokračovat, vzkázal Salač

Smůlu má po restartu světového šampionátu silničních motocyklů Filip Salač. Jediný Čech v kubatuře Moto3 zajel v Kataru ještě před pauzou kvůli pandemii koronaviru osmé místo, ale v Jerezu, kde seriál po dlouhé pauze pokračoval, dvakrát do cíle nedojel.

Jezdec Rivacold Snipers Team Filip Salač
zdroj: Oficiální stránka facebooková stránka Filipa Salač

Osmnáctiletý český závodník zajel v tréninku třetí čas, ale pak měl pád a o jeho startu v závodě museli rozhodovat lékaři – ti mu závodit povolili. Ale talentovaný mladík nakonec stejně závod nedokončil kvůli velké bolesti nohy.

"Všem se moc omlouvám," napsal svým příznivcům na Facebook. "Od začátku jsem se propadal, protože jsem nemohl podřazovat a přesedat, nemělo smysl dál pokračovat. Díky všem za podporu, aspoň jsem to zkusil… teď je čas se dát do kupy. Příští závod Brno!" ukončil omluvu.

V Brně se pojede za dva týdny Velká cena České republiky také bez diváků, stejně jako tomu bylo poslední dva víkendy ve Španělsku.

Je nám líto, video expirovalo.
Salač v Jerezu v Moto3 nedojel. V MotoGP poprvé slavil Quartararo, Márquez se zranil

V Česku se nepředstaví Jakub Kornfeil, který před restartem naskočil do souběžně probíhající MotoE, protože elektrická kategorie se v Brně nepojede, a představí se až poté v Misanu, kde se pojede hned třikrát.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články