Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

V Sosnové se testovalo. Na trati se objevili Pech i Kopecký

Páteční deštivé počasí nabídlo účastníkům shake-downu před Mogul Test Rally ideální testovací podmínky. S novým speciálem Fordem Focus WRC se v Sosnové objevili také Václav Pech či Jan Kopecký.

Je nám líto, video expirovalo.
V Sosnové se testovalo. Na trati se objevili Pech i Kopecký

"Strašně jsem to uvítal, protože skočit po takové pauze do závodního auta a jet první ostrý závod na úzké cestě mezi stromy, potřeboval bych si mnohem déle zvykat a dostávat se do nějakého tempa," uvedl pětinásobný mistr ČR v rally Václav Pech ml.

Přípravu na první soutěž domácího šampionátu, kterou bude červencová Rally Bohemia, zahájil také úřadující mistr republiky Jan Kopecký.

"Když se podíváte do okolních států, šampionáty tam stojí, nebo se rozjedou ještě mnohem později. Buďme rádi, že jsme v České republice a že se motorsport konečně rozeběhnul," prohlásil sedminásobný mistr ČR v rally.

Ostrý test ho pak čeká v červenci na Bohemia rallye. V Mladé Boleslavi bude odstartována nová sezona mistrovství ČR. Kopeckého novým stálým spolujezdcem je Jan Hloušek, který doposud navigoval Filipa Mareše.

Hloušek nahradil po boku továrního jezdce Škody Pavla Dreslera, místo nějž usedl do vozu Fabia R5 již v závěru minulé sezony ve dvou závodech mistrovství světa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články