Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Motokrosové MS v Lokti až v září. Bez zahraničních diváků by ale nedávalo ekonomicky smysl

Česká republika by měla hostit mistrovství světa v motokrosu. Závod se má uskutečnit 20. září v západočeském Lokti. Pořadatelé ale kvůli pandemii zatím váhají.

Je nám líto, video expirovalo.
Motokrosové MS v Lokti je dál nejisté, bez fanoušků by se nevyplatilo

Elitní čeští motokrosaři se připravují naplno, i když stále ještě nemají jistotu, že se vrchol sezony v Lokti podaří uspořádat.

"Budu hrozně moc rad, když tam pojedu, protože ukázat se před domácím publikem na tom největším závodě, to je nádhera," uvedl Martin Michek.

Termín 20. září je předjednaný s promotérem celého šampionátu, rozhodující ale bude, jestli budou moci přijet fanoušci ze zahraničí.

"Bez diváků by to prostě nevycházelo ekonomicky. Proto musíme počkat, až bude možné, aby tam přijeli diváci třeba z Německa. Pak je ještě jeden termín v záloze koncem listopadu, ale to si myslíme, že už je moc pozdě," domnívá se prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček.

Už 28. června by podle Šťovíčka mohla začít sezona mezinárodního mistrovství České republiky, pokud se s epidemiology podaří domluvit podmínky, za kterých by na závodech mohlo být více než tisíc lidí.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články