Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Lacko při premiéře tahačů na Slovakiaringu dosáhl dvakrát na pódium a dál vede ME

Orechová Potôň - Adam Lacko ve druhém soutěžním dnu na Slovakiaringu nedosáhl na stupně vítězů, přesto byl ve čtvrtém dílu mistrovství Evropy v závodech tahačů celkově druhým nejúspěšnějším jezdcem a dál s přehledem vede. Po sobotním druhém a třetím místě lídr šampionátu skončil dvakrát čtvrtý, více bodů ve čtyřech soutěžních jízdách nasbíral jen dvojnásobný vítěz Norbert Kiss z Maďarska.

Je nám líto, video expirovalo.
Lacko po dvou čtvrtých místech dál bezpečně vede ME tahačů

"Vnější stopa je do tří pravých zatáček velká nevýhoda, na kterou jsem bohužel ve třetím závodě doplatil. Škoda, že se mi nepodařilo dostat před Hahna, čekal jsem na chybu, ale tu dnes neudělal. No a ve čtvrtém závodě z toho byla opět brambora. Škoda, chtěl jsem přidat ještě jeden pohár, ale pozitivní je, že jsem si udržel poměrně velký náskok," řekl Lacko.

Kiss je nyní novým hlavním pronásledovatelem českého pilota, na druhém místě ztrácí 43 bodů. Třetí Jochen Hahn z Německa zaostává o další čtyři. David Vršecký na Slovensku skončil třikrát šestý a po druhém startu po návratu do šampionátu už uzavírá první desítku pořadí.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články