Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Aston Martin se vrací do F1. Nandejte jim to, říká Craig alias James Bond

Velký návrat je tu. Po jednašedesáti letech se objeví mezi motoristickou elitou vozy Aston Martin. Britská automobilka představila vůz pro novou sezonu mistrovství světa formule 1. Prezentace se zúčastnil i nejslavnější milovník proslulé značky luxusních vozů tajný agent 007 James Bond.

Formule 1
zdroj: ČTK/PA/ autor: James Moy

"Zasloužíte si obrovskou gratulaci, že jste poprvé od roku 1960 dostali Aston Martin zpět do formule 1," řekl ve videu, ve kterém byl nový monopost představen, herec Daniel Craig. "Nandejte jim to, uvidíme se na startu," přidal představitel Jamese Bonda.

Právě fiktivní agent je velkým milovníkem vozů Aston Martin a stroje britské automobilky se ve filmech s ním pravidelně objevují. V chystaném snímku Není čas zemřít, který by se měl v kinech objevit v září, se spolu s Craigem představí čtyři vozy Aston Martin.

Ve formuli závodil Aston Martin naposledy v roce 1960. Nyní pod slavným názvem bude jezdit dosavadní stáj Racing Point, která v minulém ročníku vyhrála jeden závod a v Poháru konstruktérů obsadila čtvrté místo. Ve vozech AMR21 se představí čtyřnásobný mistr světa Sebastian Vettel a syn majitele týmu Lance Stroll.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články