Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Český Trophy tým drží na Šestidenní i po čtvrtém dnu páté místo

Český Trophy tým drží i po čtvrtém dnu na endurové Šestidenní páté místo. Čtveřice Jaroslav Kalný, Kryštof Kouble, Matěj Škuta a Jaromír Romančík, usilující v mezinárodní týmové motocyklové soutěži o takzvanou Světovou trofej, opět lehce navýšila svůj náskok na šesté Belgičany. Na čtvrtý tým Austrálie ale ztrácí devět minut. V čele jsou nadále Francouzi, na druhé místo se posunuli nejrychlejší Američané.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Český Trophy tým drží na Šestidenní páté místo

"Jsme všichni v cíli, takže je to pro nás úspěšný den. Opět se nám dařilo zajíždět solidní časy. Přejezdy už byly v dezolátním stavu, testy pěkný očistec, ale zvládli jsme to. I když déšť tomu moc nepomáhal," řekl Kouble v nahrávce pro média.

Déšť a chladno bylo ve Španělsku druhý den za sebou. "Bylo to hlavně o tom, abychom neudělali nějakou velkou chybu a dojeli do cíle. Druhý den jsme jezdili na testech, na kterých závodíme i při mistrovství světa, a už byly dost rozbité. Hlavní ale je, že jsme všichni zdraví v cíli a čeká nás pátý den. Jdeme na ně," vyhlásil bojovně Škuta.

Šestidenní – po 4. dnu:

Světová trofej: 1. Francie (Espinasse, Blanjoue, Le Quere, Roussaly) 10:54:02,22, 2. USA -6:51,27, 3. Španělsko -8:34,15, ...5. Česko (Kalný, Kouble, Škuta, Romančík) -30:54,45.

Juniorská trofej: 1. Švédsko 8:18:23,93.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články