Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Přibylová s Gryczem si závěr SP pětibojařů osladili sedmým místem v mixech

Pražskou zastávku Světového poháru v moderním pětiboji zakončili Eliška Přibylová a Marek Grycz sedmou příčkou ve smíšené štafetě. Druhá česká dvojice Barbora Ciprová, Ondřej Svěchota skončila čtrnáctá. Zvítězili Britové Joanna Muirová a Samuel Curry.

Moderní pětibojařka Eliška Přibylová na SP v Praze
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Přibylová s Gryczem hodnotili sedmou pozici se smíšenými pocity. "Nestavíme si cíle na konkrétní umístění, ale chceme podat nejlepší výkon a myslím, že oba víme, že jsme měli na víc," uvedl Grycz. "Nejvíc bodů jsme nechali určitě na šermu," dodala Přibylová.

Smíšená štafeta napodobila výsledek Jana Kufa z prestižního nedělního finále mužů. "Co se týče výkonů, převážila pozitiva. Na druhou stranu zde bylo mnoho věcí, které nám ukázaly, že ne všechno běží tak, jak by mělo. Máme ještě jedenáct týdnů, které zbývají do mistrovství Evropy, a to je fůra času na to, abychom ty detaily doladili," zhodnotil čtvrtý díl SP reprezentační trenér Jakub Kučera.

Seriál se na české území vrátil po 11 letech a příští rok by se měla elita moderních pětibojařů představit v Praze znovu.

Je nám líto, video expirovalo.
SP v moderním pětiboji uzavřel v Praze závod štafet

SP v moderním pětiboji v Praze - smíšené štafety:

1. Muirová, Curry (Brit.) 1486, 2. Schleuová, Dogue (Něm.) 1470, 3. Abdelmaksúdová, Šaban (Eg.) 1461, ...7. Grycz, Přibylová 1433, 14. O. Svěchota, Ciprová (všichni ČR) 1406.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články