Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Vítkovický City Cross Sprint se navzdory vysokým teplotám uskutečnil a opět bavil

Byť už poosmé, stále v nezvyklém prostředí v Dolních Vítkovicích se konal závod City Cross Sprint. Zvítězili Nor Kasper Stadaas a Češka Tereza Beranová. V místě, kde to v minulosti vřelo při výrobě oceli, se o skvělou atmosféru starali fanoušci, kteří obsypali celou trať.

Je nám líto, video expirovalo.
City Cross Sprint se konal i za jarního počasí

"Závod jsem si moc užil. Byli tu skvělí diváci i atmosféra. Je to opravdu zvláštní pocit závodit pod zdejšími průmyslovými budovami. Takových závodů by mělo být víc," uvedl šťastný vítěz.

Teploty v Ostravě v posledních dnech atakovaly deset stupňů nad nulou. I v těchto pro lyžování velmi nepříznivých podmínkách pořadatelé nachystali 500metrový okruh ve vítkovické Dolní oblasti.

Organizátoři dovezli sníh z beskydského střediska Bílá. A do závodu přilákali třeba mladšího bratra slavného norského běžce Pettera Northuga Evena nebo někdejšího skvělého českého reprezentanta Dušana Kožíška.

Trojnásobný vítěz závodu na malý moment oživil sportovní kariéru, v současné době totiž trénuje český sprinterský tým. Tentokrát skončil v semifinále.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články