Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

V Copper Mountain kralovali Severoameričané, Pančochová nestartovala

Copper Mountain/Colorado (USA) - Na olympijských hrách v Koreji se představí nová freestylová disciplína ve snowboardingu. Big air bude mít premiéru pod pěti kruhy v roce 2018 v jihokorejském Pchjongčchangu. Mezi hlavní favority budou patřit závodníci ze Severní Ameriky, kteří dominují také letošnímu Světovému poháru. Nejinak tomu bylo v Copper Mountain, kde se radovali Jamie Andersonová a Max Parrot.

Závody v Big Airu
zdroj: ČTK/DPA autor: Ina Fassbender

Ve čtvrtém závodu Světového poháru v Copper Mountain v americkém Coloradu se opět dařilo severoamerickým závodníkům. Už posedmé v kariéře v SP se radovala domácí Američanka Jamie Andersonová, druhá skončila Finka Enni Rukajarviová a třetí pak nejlepší kvalifikantka Klaudia Medlová ze Slovenska.

Největší česká snowboardingová naděje ve freestylu Šárka Pančochová se závodu nezúčastnila stejně jako její reprezentační kolegyně Kateřina Vojáčková, obě se připravují na další starty v Rakousku.

Mezi muži kraloval s velkým náskokem více jak 12 bodů Kanaďan Max Parrot, který se radoval počtvrté. Druhý skončil jeho krajan Sebastien Toutant a nadvládu javorových listů narušil až třetí Ryan Stassel z USA. Páté pokračování Světového poháru v big airu proběhne v Moskvě 7. ledna 2017.

Je nám líto, video expirovalo.
V big airu kralovali v Copper Mountain Severoameričané, Pančochová nestartovala
Zdroj
ČT sport, fis-ski.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články