Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Ledecká skončila čtvrtá ve slalomu v Cortině

Cortina d'Ampezzo (Itálie) - Snowboardistka Ester Ledecká skončila čtvrtá v paralelním slalomu Světového poháru v italské Cortině d'Ampezzo. Z vítězství se radovala Švýcarka Patrizia Kummerová.

Ledecká, mistryně světa z lednového šampionátu v Kreischbergu, zajela třetí čas v kvalifikaci. V osmifinále přešla přes Rusku Jekatěrinu Chatomčenkovou, která byla diskvalifikována, a ve čtvrtfinále vyřadila hravě Rakušanku Inu Meschikovou, protože soupeřka v úvodu spadla.

V napínavém semifinále česká hvězda prohrála o sedm setin s Italkou Nadyou Ochnerovou. V boji o třetí místo s Němkou Cheyenne Lochovou Ledecká trošku zaostala na startu, soupeřku na trati dojela, ale čtyři branky před cílem byla příliš rychlá a musela udělat větší oblouk, aby se vešla do další branky, zpomalila, a proto prohrála. "Je z toho bramborová medaile k svátku," komentovala Ledecká čtvrté místo.

V prvním závodu sezony Ledecká před týdnem vyhrála paralelní obří slalom v Carezze. Seriál bude pokračovat 8. ledna v Bad Gasteinu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články