Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Cítím se silná, tvrdí Samková a chystá se na start Světového poháru

Poslední dvoutýdenní soustředění před startem Světového poháru absolvovala olympijská vítězka a mistryně světa ve snowboardcrossu Eva Samková ve Finsku a už se těší, až prestižní série, která má tentokrát jen šest závodů, příští týden v Rakousku začne.

Snowboardcrossařka Eva Samková
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Kouč úspěšné reprezentantky Marek Jelínek je před startem Světového poháru spokojený: "Na posledním soustředění se Evka hýbala moc dobře, bylo vidět, že cítí prkno," konstatoval. A jeho svěřenkyně potvrdila, že je v pohodě. "Ve Finsku jsem výborně předjížděla, takže se cítím silná," dodala.

V blížící se sezoně se pojede pouze šest závodů Světového poháru. "Je to zvláštní, že máme blok dvou závodů, pak měsíc volno, pak blok závodů," konstatovala Samková. "Budeme muset buď objíždět Evropský pohár, nebo někde trénovat," přemýšlela nahlas.

Všech šest závodů světového poháru bude vysílat ČT sport. První se pojede příští pátek v rakouském Montafonu. "Asi bych měla jet vyhrávat, už se ode mne nic jiného nečeká a já od sebe také ne," řekla s úsměvem. "Montafon máme všichni rádi, takže já se na to těším."

Je nám líto, video expirovalo.
Samková se chystá na sezonu
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články