Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

V závěrečném závodě Turné bude skákat kompletní české kvarteto

Bischofshofen - Všichni čtyři čeští skokani na lyžích se představí v závěrečném závodu Turné čtyř můstků v rakouském Bischofshofenu. Stejně jako v předchozích dvou dílech kvalifikací úspěšně prošli Roman Koudelka, Jakub Janda, Lukáš Hlava i Jan Matura. Přímý přenos sledujte od 16:55 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
V Bischofshofenu vyvrcholí letošní Turné čtyř můstků

Dvanáctého muže průběžného pořadí seriálu Koudelku, jenž byl v kvalifikaci šestý, čeká v k.o. souboji o postup do 2. kola domácí Clemens Aigner, devátý muž kvalifikace Janda se utká s dalším Rakušanem Markusem Schiffnerem. Jan Matura svede bitvu s Polákem Kamilem Stochem, Lukáš Hlava vytvoří dvojici s někdejším mistrem světa a olympijským vítězem Simonem Ammannem ze Švýcarska.

Celkové vítězství má na dosah Slovinec Peter Prevc, který vede o 20 bodů. Jeho jediný soupeř v boji o prvenství Severin Freund si místo kvalifikace dopřál volno po pádu v Innsbrucku, který na něm zanechal následky, a v 1. kole ho čeká vítěz kvalifikace Kenneth Gangnes z Norska. Prevc byl v kvalifikaci druhý o tři desetiny bodu za Gangnesem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články