Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Matura se pilně připravuje na SP v letech v Harrachově

Liberec - Poslední den před startem harrachovského světového poháru načal Jan Matura v posilovně liberecké Dukly. Mezi cviky nechyběly ani známé a populární odrazy na suchu. Na těchto lyžích vyhrál Matura dva závody světového poháru v Japonsku a skákat na nich bude i v Harrachově. Přímé přenosy ze SP v letech v Harrachově můžete sledovat na Čt sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Matura se pilně připravuje na SP v letech v Harrachově

V Harrachově finišují přípravy na víkendové závody Světového poháru v letech na lyžích. Klání, které má být generálkou na mistrovství světa v příští sezoně, ale ohrožuje vrtkavé počasí, zejména vítr. Favoritem bude při neúčasti nejlepších Norů vedoucí muž SP Gregor Schlierenzauer z Rakouska, domácích skokanů bude na startu osm.

"Všechno, co v Čechách skáče, tak bude o víkendu skákat na mamutu," prohlásil v rozhovoru trenér reprezentace David Jiroutek. V týmu jsou čtrnáctý muž průběžného pořadí seriálu Jan Matura, Lukáš Hlava, Roman Koudelka, Jakub Janda, Čestmír Kožíšek, Antonín Hájek, Borek Sedlák a Jiří Mazoch. "Kdyby se podařilo, aby čtyři lidi bodovali, tak bych byl spokojený. Máme na to," řekl Jiroutek.

 

Zdroj
ČTK, ČT sport, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články