Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nenápadná meta padla. Jizerská padesátka má dvousettisícího účastníka

Jen před několika dny skončilo léto a na příští ročník Jizerské padesátky, který se pojede v únoru, je už rozebrána více než polovina startovních čísel. Legendární závod také oslavil významné jubileum – už zná jméno dvousettisícího účastníka. Je jím Vojtěch Motl.

Je nám líto, video expirovalo.
Jizerská padesátka bude brzy vyprodaná

Už jedno startovní číslo z Jizerské padesátky má. Teď se Motl při svém druhém startu v životě stane během 53. ročníku závodu jubilejním účastníkem.

"Věděl jsem, že něco takového probíhá, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Bylo to pro mě velké překvapení," podotkl Motl.

"Vyrobíme mu speciální číslo, takže ho na startu všichni účastníci poznají. Bude tam 200 000. závodník," uvedl tiskový mluvčí závodu Richard Valoušek.

Lyžaři už rozebrali více než tři tisíce startovních míst na hlavní závod. "Musím říct, že ten zájem je enormní, asi rekordní. To znamená, že už se blížíme vyprodání teď na konci září, což je úžasné," zdůraznil Valoušek.

"Je to parádní závod, dobře organizovaný, spousta fanoušků podél trati. Celkově ta atmosféra je skvělá, takže pokud vyjdou dobré sněhové podmínky, bude to skvělý závod a moc se na něj těším."

Pokud…

Hlavní zprávy

Nejčtenější články