Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Bauer doléčuje nemoc, na MČR bude chybět

Nové Město na Moravě (Žďársko) - Bez nemocného Lukáše Bauera začne ve středu v Novém Městě na Moravě mistrovství republiky v běhu na lyžích. Atraktivní novinkou je, že vítězové si vybojují nominaci na únorový světový šampionát ve Falunu. V úvodní den je od 10:00 na programu závod mužů a juniorů na 15 km a žen a juniorek na 10 km volnou technikou.

"Zvolili jsme model americké kvalifikace na mistrovství světa. Kromě Bauera budou na startu všichni zbývající čeští reprezentanti. V úvodním závodě bude startovat i Eva Vrabcová-Nývltová," řekl ředitel úseku běhu na lyžích Čestmír Skrbek.

"Bauer se ještě neuzdravil, nebude proto startovat ani v nedělním maratonu Marcialonga, který měl původně v plánu. Bude se připravovat v Harrachově," doplnil Skrbek.

Je nám líto, video expirovalo.
Na MČR bude chybět Bauer

Běžci na biatlonových tratích

Vedle českých lyžařů budou ve startovním poli i reprezentanti dalších devíti zemí. "Vzhledem k současnému průběhu zimy se všechny závody pojedou na tratích 3,3 nebo 3,75 km, které jsou připraveny na světový pohár v biatlonu," řekl předseda SK Nové Město na Moravě Josef Krška.

Ve čtvrtek budou od 13:00 bojovat v Novém Městě o tituly sprinteři, v pátek je volný den. V sobotu v 9:30 začnou závody žen na 15 km a mužů na 30 km klasicky a v neděli šampionát zakončí od 10:00 závody štafet.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články