Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Hansdotterová ve Špindlerově Mlýně závodí ráda: Mám na něj krásné vzpomínky

Na Světový pohár ve sjezdovém lyžování se ve Špindlerově Mlýně už připravuje většina nejlepších týmů. Mezi nimi jsou i Švédky s olympijskou vítězkou ve slalomu z Jižní Koreje Fridou Hansdotterovou. Ta se v rozhovoru pro Českou televizi svěřila, že má na české středisko jen ty nejlepší vzpomínky.

Frida Hansdotterová
zdroj: ČTK/AP

Hansdotterová právě při loňských ZOH v Pchjongčchangu jako jediná sjezdařka za poslední dva roky dokázala porazit v jednom závodě Američanku Mikaelu Shiffrinovou i Petru Vlhovou ze Slovenska. 

"Mikaela je úžasná, je to největší soupeřka. A Petře se letos daří, zlepšila se," konstatovala švédská slalomářka během tréninku ve Špindlerově Mlýně, ale boj s nimi v žádném případě předem nevzdává.  

Hansdotterová je mezi téměř stovkou přihlášených lyžařek pro slalom i obří slalom v českém zimním středisku jednou ze šesti, které tu budou startovat ve Světovém poháru už potřetí. 

Je nám líto, video expirovalo.
Hansdotterová už trénuje ve Špindlerově Mlýně

"Vlastně jsem tady jela i svůj úplně první Evropský pohár. Mám na tohle místo krásné vzpomínky. Oba závody tady byly dobré a vždycky mě bavilo závodit se Šárkou," vzpomněla na slalomářku Strachovou, která už ukončila kariéru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články