Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Paintball nebo tahání pneumatik od traktoru. V Hluboké probíhá nezvyklé lyžařské setkání

Jedni závodí v alpských disciplínách, druzí v klasickém lyžování. Během sezony se nepotkají, a to ani na mistrovstvích světa. Svaz lyžařů pro české reprezentanty uspořádal zvláštní teambuilding v Hluboké nad Vltavou.

Je nám líto, video expirovalo.
V Hluboké se stmelovali lyžaři i snowboardisté

Tři dny na jihu Čech jsou pro české lyžaře a snowboardisty pořádně napěchované zajímavým programem od přednášek až po teambuildingové aktivity. Takové setkání se koná vůbec poprvé.

"Aby se individuální sportovci poznali v týmech, navázali nová přátelství a naučili se něco sami od sebe," popsal základní ideu setkání prezident Svazu lyžařů ČR David Trávníček.

Týmy po zhruba deseti reprezentantech byly schválně namíchané tak, aby se potkali sportovci různých generací a odvětví. Jednotlivé formace pak nesly jména legend českého lyžování: Hanče, Rašky nebo Buchara.

Sedm týmů lyžařů a snowboardistů si vyzkoušelo třeba tahání pneumatiky od traktoru, minigolf, paintball nebo lanové centrum.

"Přijde mi to jako skvělý nápad. Většinu sportovců tady neznám, jsem ráda, že jsem poznala i další," uvedla dvojnásobná medailistka ze světového šampionátu juniorů v paralelním snowboardingu Zuzana Maděrová.

Teambuilding Svazu lyžařů skončí v pátek. A pak už se budou všichni zase těšit, až napadne sníh.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články