Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Den odpočinku ve Val di Fiemme – čas masáží a nákupů

Val di Fiemme (Itálie) - U internetu, na nákupech i odpočinkem na sluníčku trávili čeští lyžaři den volna na mistrovství světa ve Val di Fiemme. Kompletní český tým bydlí v penzionu ve vísce Ziano na půl cesty mezi běžeckými tratěmi a skokanskými můstky, kde se i dnes připravoval na závěrečných šest dnů světového šampionátu. Skokani na lyžích měli večer první trénink na velkém můstku.

Jan Matura
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Nejlepší český skokan sezony Jan Matura si dopoledne dopřál masáž od bývalé reprezentační běžkyně na lyžích Kamily Rajdlové. Jeho kolegové si na sněhu zkusili plážový volejbal. Skokani na lyžích se rozloučili s ženami a Čestmírem Kožíškem, kteří zamířili z Itálie k domovu. V pozdním odpoledni se vydali včetně letce Antonína Hájka už zase k můstkům do Predazza k první ochutnávce velké věže.

Běžci na lyžích Lukáš Bauer s Martinem Jakšem zůstali u internetu. "Rozhodnu se až po pocitech na úterním tréninku," odložil Bauer na svazovém webu odpověď na otázku, zda nastoupí do středeční volné patnáctky. Verdikt probírá s reprezentačním trenérem Miroslavem Petráskem i svým osobním německým koučem Jankem Neuberem.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Davida Kozohorského z penzionu, kde bydlí čeští lyžaři

Dušan Kožíšek s Alešem Razýmem vyjížděli únavu z týmového sprintu na rotopedech v servismanských buňkách. Jen Ondřej Horyna s Jiřím Magálem a Eva Vrabcová s Petrou Novákovou, které čeká v úterý volná desítka, zlehka kroužili po tratích v Lago di Tesero. K výpravě se znovu připojily juniorky Karolína Grohová s Lucií Charvátovou a připravují se s týmem na možný start ve štafetě.

Jen sdruženáři naplnili do důsledku den volna. "Doporučila jsem jim talasoterapii," prozradila jejich fyzioterapeutka Petra Sobotková, že ideální je posezení na slunci a čerstvém vzduchu, ozdravující tělo a odbourávající stres.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články