Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Koronavirus letní přípravu Ledecké neovlivnil. V Řecku už mám svůj zaběhnutý režim, říká

Olympijská vítězka ve sjezdovém lyžování i snowboardingu Ester Ledecká má za sebou letní část přípravy. Se svým týmem se snažila minimalizovat vliv současné složité situace.

Je nám líto, video expirovalo.
Nikdo na mě nemá větší nároky než já sama

Koronavirus letní přípravu Ester Ledecké příliš neovlivnil. Jako obvykle byla více než měsíc v Řecku, kde má svůj zaběhnutý režim.

"Ráno vstanu, udělám si kondiční přípravu. Skákání, běhání, plavání a tak. A potom vlastně celé odpoledne surfuju, takže jsem pořád někde na vodě nebo v poklusu," popsala Ledecká.

Ledecká tentokrát nemohla absolvovat tradiční lyžařský kemp v Chile. Místo toho se dvojnásobná olympijská vítězka připravovala ve Švýcarsku.

"Do Chile se většinou jezdí hlavně na lyžařský kemp a potom se do toho řeší nějak prkno, takhle jsme to měli spojené. Mohla jsem otestovat i prkna," pochvalovala si Ledecká.

Po úspěšných závodech ve světovém poháru a na olympijských hrách patří Ester mezi největší osobnosti obou sportů, ale vyššího tlaku na svou osobu se nebojí.

"Nikdo na mě asi nebude mít větší nároky než já sama na sebe ve své hlavě, takže už potom ten stres docela odpadá," přiznala Ledecká.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články