Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dostihy 2024

Volné jízdy mužů v Sheffieldu ovládl Grassl. Sourozencům Taschlerovým se povedl rytmický tanec

Sourozenci Taschlerovi předvedli na MK John Wilson Trophy v Sheffieldu velmi podařený rytmický tanec, získali 74,09 bodu a drží před nedělními volnými tanci pátou pozici. Krátký program žen vyhrála Japonka Mai Miharaová. Program v Sheffieldu pokračuje volnými jízdami mužů. Mezi muži ve volných jízdách se blýskl Daniel Grassl, jež za svou jízdu obdržel 264,35 bodu. Program v Sheffieldu pokračuje v neděli volnými jízdami žen, které můžete sledovat od 12:10 na programu ČT sport Plus.

Daniel Grassl
zdroj: AP autor: Michael Dwyer
Je nám líto, video expirovalo.
Povedený rytmický tanec sourozenců Taschlerových

Do taneční soutěže vstoupili nejlépe favorizovaní Italové Charlene Guignardová a Marco Fabbri, bronzoví medailisté z letošního mistrovství Evropy.

České reprezentanty při premiéře na Grand Prix dělí od čtvrtých Američanů Christiny Carreiraové a Anthonyho Ponomarenka necelý bod, na medaili ztrácejí před nedělními volnými tanci rovných sedm bodů.

Kategorii mužů na britské Grand Prix vyhrál úřadující vicemistr Evropy Daniel Grassl. Italského krasobruslaře vynesla ze druhého místa do čela nejlepší volná jízda večera a velké zaváhání lídra po krátkém programu Romana Sadovského, který se po třech pádech ve volné jízdě propadl na šesté místo.

Ve sportovních dvojicích potvrdili roli favoritů světoví šampioni Alexa Knierimová a Brandon Frazier. Po úspěchu na Americké brusli vyhráli zkušení Američané i svůj druhý závod a zajistili si účast v prosincovém finále.

V neděli vedle soutěže tanečních párů vyvrcholí v Sheffieldu také závod žen, v jehož čele je po krátkém programu Japonka Mai Miharaová.

Výsledky Grand Prix v krasobruslení v Sheffieldu

Taneční páry - po rytmickém tanci: 1. Guignardová, Fabbri (It.) 86,30, 2. Fearová, Gibson (Brit.) 85,37, 3. Lajoieová, Lagha (Kan.) 81,09, ...5. Taschlerová, Taschler (ČR) 74,09.

Muži: 1. Grassl (It.) 264,35, 2. Vasiljevs (Lot.) 254,56, 3. Sato (Jap.) 249,03.

Sportovní dvojice: 1. Knierimová, Frazier (USA) 205,85, 2. Contiová, Macii (It.) 184,19, 3. Roscherová, Schuster (Něm.) 167,37.

Ženy - po krátkém programu: 1. Miharaová (Jap.) 72,23, 2. Levitová (USA) 72,06, 3. Gubanovová (Gruz.) 66,82.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články