Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Republikové tituly v krasobruslení získali sourozenci Březinovi

Budapešť – V Budapešti se v rámci mistrovství čtyř zemí rozhodovalo o českých mistrech v krasobruslení. Dva tituly nakonec podle očekávání zůstaly v jedné rodině. Mezi muži slaví vítězství Michal Březina a mezi ženami jeho setra Eliška.

Je nám líto, video expirovalo.
Mistry ČR se stali Michal a Eliška Březinovi

Dvojnásobná republiková šampionka Eliška Březinová zvládla po krátkém programu slušně i volnou jízdu a obhájila domácí titul. Z celkového vítězství v závodě se radovala Slovenka Nicole Rajičová, druhá skončila domácí Ivett Tóthová. Čtvrtá za Březinovou skončila olympionička a hlavní česká rivalka Březinové Elizaveta Ukolová.

Za doprovodu mozartovských tónů Figarovy svatby předvedl svou volnou jízdu Michal Březina. Po vydařeném trojitém axelu upadl při pokusu o čtverný salchow. Poté, co ukončil kariéru Tomáš Verner, zápasí na republikovém mistrovství Březina především sám se sebou.

Celkovým výsledkem 210,69 bodů předčil Březina jasně všechny své konkurenty, a kromě zisku druhého republikového titulu v kariéře slavil i celkové vítězství.

Výsledky mistrovství ČR v krasobruslení

Muži: 1. Březina 210,69, 2. Coufal 191,35, 3. Kaška (všichni ČR) 166,96.

Ženy: 1. Rajičová (SR) 156,60, 2. Tóthová (Maď.) 146,21, 3. Březinová 139,45, 4. Ukolová 128,21, ...6. Coufalová (všechny ČR) 122,06.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články