Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Březinová vyhlíží ME a pilovala volný program. Snažíme se přidat obtížnost, povídá

Umístění do desítky by ji potěšilo. Krasobruslařka Eliška Březinová do nového roku vstoupila i s novým vystoupením, které chystá na volný program. Na prvních závodech se osvědčil a doufá, že dobrý výkon zopakuje i na blížícím se mistrovství Evropy v Bělorusku. Evropský šampionát sledujte na programu ČT sport nebo webu ctsport.cz od středy.

Eliška Březinová
zdroj: ITAR-TASS autor: Sergei Bobylev

Volný program na píseň Survivor složila Březinová s trenéry na začátku sezony a na lednových závodech v Rumunsku za něj dostala přes 100 bodů. A to je zatím nejvíc v její kariéře. 

"Snažíme se trošku přidat obtížnost. Už teď v Rumunsku jsem jela obtížnější program než při mistrovství České republiky. Tak uvidíme, jak to vyjde," povídá vítězka mistrovství republiky, jež ale v mezinárodním srovnání čtyř zemí skončila druhá za Polkou Ekaterinu Kurakovovou.

Vyšší známky za volný program by měly být klíčem k úspěchu i na evropském šampionátu, kde chce dvaadvacetiletá krasobruslařka skončit líp než minule. Tehdy byla dvanáctá. "Kdyby se zajely dva čisté programy, tak by tam desítka mohla být," dodala Březinová.

Je nám líto, video expirovalo.
Březinová vypilovala volný program a připravuje se na ME
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články