Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Krpálka čeká obhájce titulu. Chci ho porazit, hlásí olympijský vítěz

Loni svedli v Japonsku památnou bitvu trvající čtrnáct minut. Jenže to bylo ve finále a oba měli jistou medaili. Nyní na sebe Lukáš Krpálek a Jusej Ogawa narazí v Ósace už v osmifinále. "Za ten rok jsem hodně odpracoval a jsem na tom líp," řekl v dějišti posledního grandslamového turnaje sezony Krpálek. Přímý přenos z bojů 1. dne sledujte v pátek od 9:30 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Lukáš Krpálek na MS v judu
zdroj: ČTK/AP

Čtvrteční los poslal druhého nasazeného Krpálka rovnou do 2. kola, zatímco obhájce titulu Ogawa se mezi šestnáct nejlepších musí probít přes Španěla Parru. Kategorie nad 100 kilogramů uzavře celou třídenní soutěž v neděli. "Bude to těžký zápas. On je doma a diváci ho poženou, ale já mu nenechám nic zadarmo, chci ho porazit," má jasno Krpálek.

Do Ósaky se olympijský šampion přesunul poté, co strávil tři dny v Tokiu. Na oblíbené univerzitě Kokušikan se aklimatizoval v rámci třídenního tréninkového kempu. "S časovým posunem jsem se ale pořád nesrovnal, dnes jsem aspoň poprvé nespal odpoledne," vyprávěl.

V pátečním programu bude Krpálek společně s reprezentačním kolegou Jaromírem Musilem podporovat z tribuny Maruzen Intec Areny Davida Pulkrábka v kategorii do 60 kilogramů. Odpoledne přicestují do dějiště turnaje zbývající čeští reprezentanti David Klammert, Michal Horák a Radek Hecl.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články