Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Čeští judisté vstupují do sezony v Izraeli. Krpálek přiletí až na kemp

Ve čtvrtek startuje nová sezona světové série judistů. Na Grand Prix v Tel Avivu se představí kvarteto českých reprezentantů. "Tým je při chuti, doufám, že zúročí šmrnc a náboj, co poslední dobou vkládají do tréninku," hlásí šéftrenér Petr Lacina z dějiště turnaje. Grand Prix v Tel Avivu vysílá ČT sport a web ctsport.cz.

Ve čtvrtek vstoupí do soutěže Věra Zemanová v kategorii do 57 kilogramů. V dalších dnech se představí Renata Zachová (-63 kg), Jakub Ječmínek (-73 kg) a David Klammert (-90 kg). Každého z nich čeká mimořádně tvrdá konkurence, do turnaje se přihlásilo téměř 600 judistů.

"Všechny turnaje v úvodu roku budou pěkně našlapané," má jasno Lacina. „Jakékoliv umístění okolo sedmého místa bude cenné, protože na ně budou potřeba tři až čtyři vítězná utkání.“

Turnajem v Tel Avivu zahajuje česká reprezentace závěrečnou část olympijské kvalifikace. Proto se do Izraele vydají i judisté, kteří se nezapojí do vlastní soutěže. Lukáš Krpálek a David Pulkrábek absolvují tréninkový kemp, stejně jako Markéta Paulusová a Jaromír Musil.

Grand Prix judistů v Tel Avivu na ČT sport:

čtvrtek 23. ledna – 23:25 (záznam)
pátek 24. ledna – 17:30 (živě)
sobota 25. ledna – 17:35 (živě)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články